1.3.18

IT’S ALL ABOUT LUV WITH AVON


Νέα συνεργασία, για την οποία όλο και κάποιο υπονοούμενο πετάω τον τελευταία μήνα μέσα από τα social, μόλις ξεκίνησε και είναι αυτή με την Avon. Ένα πολύ ενδιαφέρον project με διαφορετικές προσωπικότητες να συμμετέχουν σε αυτό και η κάθε μια να επιλέγει δυο epic αποχρώσεις κραγιόν από την νέα σειρά mark της Avon.


Για αρχή θα δειτε την πρώτη απόχρωση κραγιόν που διάλεξα για πιο glam και funky εμφανίσεις η οποία είναι έντονη και ταυτόχρονα sweet και δεν είναι άλλη από την  “Luv U” ή αλλιώς 184176. Είναι αξιοθαύμαστη η έντονη απόχρωση που αποτυπώνεται στα χείλη με ένα μόλις πέρασμα εξού και η epic ονομασία. Αλλά και η διάρκεια που έχουν όλα τα κραγιόν της σειράς. Καθώς αντέχει σε αντίξοες συνθήκες όπως το φαγητό και πιστέψτε με το πέρασε αυτό το τεστ μετά από τις λιχουδιές της Εμμανουέλας Κόκκαλη που δοκίμασα στο break. Όποτε αυτό το λέω με σιγουριά. 



Η σειρά του νέου epic lipstick περιέχει 24 αποχρώσεις, 12 trendy και 12 κλασσικες. Μέσα από της οποίες η Avon σε καλεί να χρωματίσεις την κάθε σου πλευρά. Δειτε όλες τις αποχρώσεις ΕΔΩ και διαλέξτε την δικιά σας αγαπημένη. Που ξέρετε ίσως την κερδίσετε, καθώς τις επόμενες μέρες ξέχασα να σας αναφέρω ότι εκτος από την δεύτερη απόχρωση που διάλεξα έρχεται και giveaway μέσα από το προφίλ μου στο Instagram. Shhhh... Stay tuned!!!

P.S: Big thanks to Giraffes in the Kitchen







Your daily kiss, Inessa

No comments:

Post a Comment