10.9.18

BECKHAM'S FAMILY COVER VOGUE


Υπάρχει καλύτερος τρόπος να εκτιμούν την αξία σου και την συνεισφορά σου στον χώρο της μόδας από ότι με ένα εξώφυλλο εξαιρετικά αφιερωμένο στην Vogue;

Όπως είναι ολοφάνερο η Βρετανική Vogue γιόρτασε τα 10 χρόνια Victoria, από το ξεκίνημα της καριέρας της στον χώρο, με δυο εξώφυλλα για το τεύχος Οκτωβρίου. Στο ένα απεικονίζεται με τα τέσσερα παιδιά της Brooklyn, Romeo, Cruz και την Harpeer και με τον σκύλο τους Olive και στο άλλο με τον πολυαγαπημένο σύζυγο της David! Ήταν δυνατόν να λείπει ο David? Εεε όχι φυσικά!!!!

Η βρετανική έκδοση του περιοδικού τους χαρακτήρισε ως την δεύτερη "βασιλική οικογένεια της Βρετανίας" και την Victoria το απόλυτο στιλιστικό ίνδαλμα. Αν ανατρέξουμε στο παρελθόν με την πρώτη απόπειρα της Victoria στον χώρο της μόδας ως σχεδιάστριας πολλοί το θεώρησαν ως μια προσπάθεια να βγει από την σκιά του συζύγου της. Η διάψευση όμως είναι εμφανής με άπειρες sold out συλλογές της και θεωρείται πλέον ως μια από τις ελίτ γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στην μόδα. 

Extra info: Την φωτογράφιση ανέλαβε ο Mikael Jansson. Και πιο κάτω θα βρείτε χιουμοριστικό βίντεο με την πασίγνωστη λαστέξ στολή της Victoria!









Your daily kiss, Inessa

No comments:

Post a Comment