29.8.18

KARL LAGERFELD X KAIA

Αυτή 16 χρονών και κόρη του supermodel των 90's Cindy Crawford, αυτός ζωντανός και εκκεντρικός θρύλος της μόδας. Όπως καταλαβαίνετε αυτή η συνεργασία έχει κάτι το ξεχωριστό. 

Αύριο, 30 Αυγούστου, ο Karl Lagerfeld και η Kaia, το model of the moment, θα παρουσιάσουν μια αποκλειστική κοινή συλλογή. Για την Kaia είναι το πρώτο της εγχείρημα στο design αλλά έχοντας στον πλευρό της τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου Chanel το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό. 

Η αλήθεια είναι ότι η αδυναμία του Karl προς την Kaia δεν είναι κρυφή, καθώς την στηρίζει από τα πρώτα της κιόλας βήματα στο χώρο της μόδας και δεν λείπει από κανένα fashion show του. Επίσημα λοιπόν έγινε τώρα μέντορα της και στο fashion design στηρίζοντας της σε αυτή την ready to wear σειρά με ρούχα και αξεσουάρ. 

Η συλλογή είναι ένας συνδυασμός εκλεπτυσμένης παριζιάνικης αισθητικής και καλιφορνέζικου street style. Είναι κυρίως μονόχρωμη με εξαιρέσεις σε κάποια παστέλ, αποτελείται από δερμάτινες υφές, logos, αλυσίδες και αξεσουάρ τύπου καπέλα, ψηλές κάλτσες, τσάντες και σακίδια. Και θα την βρείτε στο KARL.com και στο REVOLVE.com

Extra info: Η φωτογράφηση έγινε από τον ίδιο τον Karl Lagerfed στο διαμέρισμά του στο Παρίσι καθώς και σε παραλία του Los Angeles, που ήταν αναπόφευκτο μιας και είναι η πατρίδα της Kaia.  


















Your daily kiss, Inessa

No comments:

Post a Comment