28.3.19

FASHION AS AN ART



Προσωπικά θεωρώ την μόδα μια μορφή τέχνης αλλά το συγκεκριμένο brand Rokkelle το αποτυπώνει αυτό πιο έντονα από κάθε άλλο. 

Άψογο για τους καλοκαιρινούς μήνες καθώς είναι φτιαγμένο από γυαλιστερό σατέν ύφασμα για πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις και από βισκόζη για να σας κρατήσει δροσερές τις καυτές ημέρες!!!  

Εγώ επέλεξα το print Brizo καθώς ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά με τα έντονα μοτίβα και τις φούξια λεπτομέρειες. Θυμίζει κάτι από έναν πίνακα pop art ή ζωγραφιές comic. Πάντως με κάθε τρόπο και μόνο που το φοράς κυριολεκτικά σου φτιάχνει διάθεση.

Όμως όπως πολλές φορές έχω πει κάθε ρούχο με τους σωστούς συνδυασμούς μπορεί να φορεθεί κάθε μήνα του χρόνου. Έτσι ανυπομονώντας φόρεσα το Rokkelle φόρεμα μου με μαύρο δερμάτινο jacket για να έρθει σε κόντρα το basic μαύρο με τους έντονους χρωματισμούς του φορέματος και μαύρη δερμάτινη ζώνη για να τονίσω την μέση μου. Όταν ένα ρούχο έχει πολλά έντονα print επιλέγω πιο calm αξεσουάρ ώστε η προσοχή να στραφεί σε ένα κομμάτι χωρίς να κουράσει. Έκτος αν θέλω να πετύχω εμφάνιση print on print. 

Με αυτόν τον τρόπο ή με άλλους παρόμοιους όπως με see through φόρεμα κάτω από το satin φόρεμα κάνετε το σωστό layring για τον χειμώνα, με πουκαμίσες και ζώνες ή για τις πιο τολμηρές πάνω από το τζιν σας μπορείτε να φορέσετε το Rokkelle φόρεμα σας και τους πιο κρύους μήνες.

Και επειδή η μόδα όπως και η τέχνη είναι να την μοιράζεσαι έχετε κουπόνι με έκπτωση 50% "hello spring" από έμενα και δωρεάν μεταφορικά στη Rokkelle. Shop here!!!



















Your daily kiss, Inessa

No comments:

Post a Comment