8.9.11

ALEXANDER MCQUEEnN A/W 2011/12


Ο οικος Alexander McQueen παρα το σχετικα προσφατο θανατο του ομωνυμου σχεδιαστη (σχεδον 2 χρονια) δεν εχει χασει σχεδον καθολου απο την πρωτοτυπια του, την θεατρικοτητα του και την λαμψη του... Καθως ειδα την πασαρελα το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο νου ειναι η Βασιλισσα του παγου...!!! Καθε κομματι θυμιζει αυτο το παγερο παραμυθι... Ενα απο τα πιο διασημα παραμυθια του χειμωνα... Αν και στη μνημη μου με τα total black συνολα μου ηρθε το Black Swan... Ολα τα outfits ειναι καθαρα χειμερινα και μαγευτικα... Στη συγκεκριμενη πασαρελα τη τιμητικη τους ειχαν τα επισημα φορεματα αν και ο οικος δεν παρελειψε τα μοντερνα και extreme ταγερ, τα εφαρμοστα παλτα, τα δερματινα παντελονια και τις γουνες... Ειδαμε επισης πολλες ατσαλινες και δερματινες λεπτομεριες οπως και ζωναρια, περιτεχνα σχεδια και υφασματα, λεπτομεριες με περλες και στρασενια τρουκς, λεπτα πλεκτα να μπλεκονται με αλλα υφασματα, πηλινα κομματια που εμοιζαν αρκετα με ψηφιδα να δημιουργουν μια εικονα αριστοκρατικη και τελος το φερμουαρ και τη γουνα να κυριαρχουν σχεδον σε καθε συνολο... Τα περισσοτερα υποδηματα διαφεραν αρκετα μεταξυ αν και τα βασικα πατρον ηταν δυο.. Καποια απο αυτα ηταν... Ψηλοτακουνες μποτες απο δερμα με λαστιχενια κορδονια, σε μηκος πανω απο το γονατο η πανω απο τον αστραγαλο, σε αποχρωσεις του λευκου, του μαυρου και του γκρι, που μερικες ειχαν και στρασενιες τρουκ λεπτομεριες... Wedges πεδιλα με παραξενο κοψημο στην ακρη και ατσαλινη λεπτομερια και καρφι να προεξεχει θανατηφορα σε διαφορα σχεδια δερματος ή σε γουνινη παραλαγη ankle boots ή ankle boot με ψηφιδωτα πιληνα κομματια σε λευκους τονους με πιτσιλιες απο πορτοκαλι και μπλε... Με ενα τετοιο συνολο και ποιο θυληκο δεν θα ηθελε να  μεταμορφωθει σε Snow Queen...?!? ;)


































Thank you for your time...!!! :)  Kisses.. :*

2 comments:

  1. Πολύ όμορφο ιστολόγιο Inessa, λατρεύω το λογοπαίγνιο με την ταινία! - Lovely blog Inessa, I love the pun with the film!

    ReplyDelete
  2. thank you so much.... πραγματικα σε ευχαριστω πολυ... και χαρηκα πολυ που παροκολουθεις το blog μου.. σημαινει πολλα για εμενα.. I appriciate it... don't stop telling your opinion...

    ReplyDelete