19.1.12

MILAN KUNISIS THE NEW FACE OF DIOR


Μαζι με την φανταστικη νεα collection του Dior για την ανοιξη/καλοκαιρι 2012 ερχεται και το νεο πολυσυζητημενο προσωπο της καμπανιας που δεν ειναι αλλη απο την γοητευτικη Mila Kunis που εκανε την παρουσια της αισθητης αρχικα στο "Black Swan" και στη συνεχεια σε διαφορες ταινιες οπως το "Friends with Benefits" και στο κοκκινο χαλι με τις καλογουστες εμφανισεις της.. Ιδανικο προσωπο για την ονειροπολα και chic καμπανια της Dior σε μια αγγελικη εποχη οπως αυτη της ανοιξης... Τα γατισια ματια και το αισθησιακο αλλα απονηρευτο προσωπο μαζι με το απλο μακιγιαζ και χτενισμα και το sophisticated look ολοκληρωνουν τελεια την εικονα...

Η general manager του Dior μας εξηγει γιατι επελεξαν την Mila Kunis κατα την σεζον ανοιξη/καλοκαιρι 2012: "Η Mila Kunis ειναι μια πολυ πολυ ταλαντουχα νεα ηθοποιος, ενσαρκωνει τη πραγματικη συγχρονη γυναικα. Η παρασταση της στο Black Swan ηταν αξιοσημειωτη. Ειναι πολυ προικισμενη. Προσβλεπουμε σε μια μακροχρονια σχεση μαζι της"

Η Mila Kunis σχολιασε για αυτη τη συνεργασια της: "Ειλικρινα απλα μαθαινω για τη μοδα. Στην καθημερινοτητα μου δεν φοραω και τα πιο θυληκα κομματια. Αλλα μου αρεσει να νιωθω θυληκη οταν ειμαι στο κοκκινο χαλι. Θεωρω οτι η Dior ειναι ενα απιστευτα grounded house. Παντα πιστευα οτι αυτο που κανει η Dior ειναι τοσο εκλεπτυσμενο, θυληκο και ομορφο."
Επισης μιλωντας για το πως πηγε η φωτογραφηση προσθεσε: "Με εκαναν να αισθανθω απιστευτα ανετα. Δεν μπορω να πω οτι ηταν το πιο δυσκολο πραγμα που εχω κανει."





Thank you for your time...!!! :)  Kisses.. :*

No comments:

Post a Comment