28.9.15

BEST FALL HAIRCUT: KARE

 

Η περιβόητη και αγαπημένη Coco Chanel έλεγε ότι, η γυναίκα που κόβει τα μαλλιά της ετοιμάζεται να αλλάξει την ζωή της.
Για αυτο, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε απόλυτα, πάντως το σίγουρο είναι ότι τα μαλλιά παίζουν πολύ σημαντικό παράγοντα στην ζωή μιας γυναίκας. Κάθως σε αυτά βασίζεται η εμφάνιση της, η προσωπικότητα της και η αυτοπεποίθησή της. 

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάθε γυναίκα ανάλογα με το πώς αίσθανεται σε μια συγκεκριμένη περίοδο ή το τι την εκφράζει, έχει ανάλογο hair look. Αλλά παρά την προσωπική επιλογή της καθεμιάς υπάρχουν και κάθε σεζόν οι τάσεις της μόδας, όσον αφορά τα μαλλιά. Και πολλές απο εμάς τις ακολουθούμε όταν μας ταιριάζουν και μπορούμε να τις υποστηρίξουμε.

Φετινή τάση λοιπόν για τη χειμερινή σεζόν, είναι το καρέ! Και έχει έρθει για να μείνει. Τα γυναικεία καρέ haircuts έχουν άλλη χάρη. Ειδικά, όταν ταιριάζουν στο σχήμα προσώπου της κάθε γυναίκας. Τα καρέ haircuts για το χειμώνα του 2015 έχουν διάφορα μήκη, σχήματα και στυλ. Καθώς όλα τους αποπνέουν το ίδιο stylish look. 

Ακόμα όμως, και το ίδιο καρέ που θα επιλέξετε να κάνετε, μπορεί στο λεπτό να μεταμορφωθεί. Αρκεί να είναι καλοκουρεμένο για να μην χρειάζεται να προσπαθείτε για ώρες να φτιάξετε τα μαλλιά σας. Και αν ισχύει ο πρώτος παράγοντας μπορείτε να παίξετε με τα μαλλιά σας ανά πάσα στιγμή όπως και στα μακριά, απο ολόισια σε σπαστά,  sexy κύματα και ατημέλητες μπούκλες.

Σας έχω πιο κάτω τις celebrities που τόλμησαν το Καρέ Look και τους ταίριαξε απόλυτα έτσι για να εμπνευστείτε:

Αλλά πρώτα... "Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, ποιον θα παινέψεις;" Να δύο υπέροχες φίλες μου, που θα δείτε στις δύο πρώτες εικόνες, που το τόλμησαν και τους πήγε γάντι. Φτού φτού κορίτσια μου!

Έβελυν Καζαντζόγλου με ξανθό μακρύ καρέ
Δήμητρα Καναβά με αυστηρό μελαχρινό μακρύ καρέ

Rosie Huntigton-Whiteley με ανέμελο ασύμμετρο ξανθό καρέ

Irina Shayk με αυστηρό διαστημικό πορτοκαλί καρέ και φράντζα
 
Jourdan Dunn με ανέμελο καστανόξανθο κοντό καρέ

Jennifer Aniston με ξανθό με καστανές ανταύγιες συμμετρικό καρέ

Beyonce με ξεχωριστό ξανθό ασύμμετρο καρέ

Nicole Kidman με αέρινο καρέ μέχρι τους ώμους

Kim Kardashian με μαύρο σπαστό ανέμελο καρέ look

Heidi Klum με sexy ξανθό αυστηρό καρέ


With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment