18.1.16

FRESH ME UP


 Η Moschino κατάφερε για ακόμη μια σεζόν να στρέψει όλα τα βλέμματα πάνω στην νέα της συλλογή! Και αυτή την φορά τα κατάφερε με φρεσκάδα! Και μιλάω για την Fresh συλλογή που πήρε έμπνευση από τα πολυκαθαριστικά και την χαρωπή νοικοκυρά (υπάρχουν τέτοιες;). Αν όχι, τότε σίγουρα θα υπάρξουν από εδώ και ως το εξής και μάλιστα θα θεωρούνται και fashion icons. 


 Προσοχή! Στην υπερβολή κορίτσια γιατί θα καταντήσετε να μοιάζετε με κινούμενη διαφήμιση και σίγουρα δεν το θέλουμε αυτό. Ένα item την φορά και είσαι στον καλύτερο δρόμο.

 Άλλωστε ο οίκος Moschino σου δίνει και επιλογές. Είτε τσάντα-σακίδιο, είτε μπλουζοφόρεμα ή άλλο ρούχο, είτε θήκη για το κινητό για τις λίγο πιο διακριτικές, είτε απλά άρωμα για τις τελείως διακριτικές και ντροπαλές. 

 Για το άρωμα μάλιστα έχω να σου πω ότι είναι γλυκό με νότες μανταρινιού , περγαμόντου και λευκού πατσουλί (το τελευταίο κανένας δεν έμαθε τι σημαίνει). Η συσκευασία του είναι αυτή που έχει πλάκα φυσικά!  Είναι, όπως και η θήκη κινητού που σου έλεγα πιο πάνω, ίδια με ένα καθαριστικό σπρέι για τζάμια. Και να τονίσουμε φυσικά ότι το πρόσωπο του νέο αρώματος της Moschino, δεν είναι άλλο από το αιώνιο top model Linda Evangelista. 

 Μετά τα λόγια λατρείας προς την συλλογή, ξεκινά η αναζήτηση για το σακίδιο Fresh που κέρδισε, δικαιωματικά, μια θέση στην καρδιά μου. Wait to see, τι κέρδισε την δικιά σας.

Τσάντα-Σακίδιο 

Θήκη για το κινητό

Άρωμα


Μπλουζοφόρεμα και συνολάκι

With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment