28.1.16

ROCK MY WORLD


 Rock και Minimal γίνεται; Η απάντηση είναι εύκολα! Αλλά αν προσθέσουμε και το chic; Είναι εφικτός αυτός ο συνδυασμός; Το ΑWPT σου έχει την λύση. Ακολούθησε πιστά τις οδηγίες και θα κερδίσεις το safe και εντυπωσιακό rock outfit που επιθυμείς, χωρίς υπερβολές.

 Η καθημερινότητα και όλες οι εικόνες τριγύρω μας αποτελούν συχνά έμπνευση για την μουσική. Το ίδιο γίνεται και στην αντίστροφη περίπτωση. Και ειδικά όσον αφορά την μόδα. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές (αμέτρητες θα λέγαμε) που οι καλλιτέχνες τις μουσικής σκηνής επηρέασαν ή ακόμα και καθόρισαν την μόδα της εποχής.

 Μια από τις πιο διαχρονικές από αυτές τις περιπτώσεις, είναι το rock. Και όχι άδικα, καθώς σε μια minimal, χωρίς υπερβολές, εκδοχή του ταιριάζει σε όλες τις προσωπικότητες χωρίς εξαιρέσεις. Άλλα πέραν αυτού, το συνολικό rock outfit ή έστω οι rock λεπτομέρειες έχουν συνοδεύσει άψογα τις βραδινές μας εμφανίσεις από συναυλίες μέχρι club και το ίδιο περίφημα και τις απογευματινές και όχι μόνο βόλτες μας.

 Το ερώτημα είναι αυτό που τέθηκε από την αρχή: “Πώς να συνδυάσεις chic, minimal και rock σε ένα outfit;” Πάρα μα πάρα πολύ απλά και εύκολα! Αρχικά χρειάζεσαι πράγματα που έχεις μέσα στην ντουλάπα σου και τίποτα παραπάνω. Αν πάλι όχι σου λέω με απόλυτη σιγουριά ότι για να πάρεις τα εξής χρειάζεσαι ελάχιστα χρήματα.

 Needed λοιπόν: Ένα λευκό T-shirt, ένα μαύρο δερμάτινο jacket (με τρουκς για ακόμη πιο hard ύφος, αν πάλι όχι δεν μας ενοχλεί), ένα τζίν bottom (ανεξαρτήτου κοψίματος από σορτς έως παντελόνι), και φυσικά για να πετύχεις σε όλο αυτό το τελείως minimal και rock look την θηλυκότητα του chic χρειάζεσαι ένα καλής ποιότητας κόκκινο κραγιόν. Το τελευταίο, σε πιο φλογερές αποχρώσεις αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πέρα από chic, και sexy πλευράς σου.

 And you are done to “Rock our world”!

 Πιο κάτω έχω επιλέξει το μοντέλο-ηθοποιό-social media queen Cara Delevigne γιατί είναι πρωτοστάτης στο συγκεκριμένο στυλ και τα έχει καταφέρει με μεγάλη επιτυχία:

Cara delevigne - Moto Jacket



Cara Delevigne



With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment