1.2.16

SOUL TRAVELERS


 Είναι κάτι άνθρωποι (σπάνιο φαινόμενο, αλλά υπάρχουν) που έχουν μια δυνατότητα ή μάλλον ένα χάρισμα να διακρίνουν το καλό στους ανθρώπους τριγύρω τους και να το αναδεικνύουν. Χωρίς κάποιο κέρδος ή κάποιο αντάλλαγμα. Απλά το κάνουν. Εγώ, τους ονομάζω soul travelers!

 Και αυτό επειδή ταξιδεύουν βαθιά στην ψυχή σου, ανακαλύπτουν τις πιο όμορφες πτυχές σου και μαζί με αυτές, τις πιο άσχημες, τις πιο σκληρές και απλά σε εξιλεώνουν. Με τον δικό τους μη παρατηρήσιμο, στο γυμνό μάτι, τρόπο. Σε εμπνέουν, σου δίνουν κίνητρα να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου, να κυνηγήσεις τα όνειρα σου, γενικά σε ωθούν στο καλύτερο. Μα πάνω από όλα, σε γιατρεύουν από όλα τα δεινά που έχεις περάσει ή που απασχολούν το μυαλό σου. Είναι ταξιδιώτες, μα ταυτόχρονα διακρίνονται και ως θεραπευτές της ψυχής σου. Δεν χρειάζεται να τους ξέρεις ή να σε ξέρουν καιρό, δεν είναι ανάγκη να έχεις συγγένεια μαζί τους, μπορεί απλά να είναι γνωστοί ή και άγνωστοι.

 Απλά όταν τους συναντήσεις νιώθεις την ανάγκη να τους ανοιχτείς και με ένα αξιοπερίεργο τρόπο τους εμπιστεύεσαι. Έχουν πάντα την σωστή απάντηση σε όλα! Όχι σαν κλασσικοί ξερόλες, απλά σαν πολύ καλοί ακροατές, που σε ακούνε προσεχτικά και σε κατανοούν στο έπακρο. Μπορεί να τους βλέπεις καθημερινά, μπορεί να τους συνάντησες τυχαία μια φορά, μπορεί να σου λείπουν αυτή ακριβώς τη στιγμή, που διαβάζεις αυτές τις λέξεις. Όποιοι και αν είναι, όπου και αν είναι, πες τους ένα τεράστιο ευχαριστώ.

 Έχουν την συνήθεια με το που σε γιατρεύουν, να ωθούνται σε άλλη ψυχή να επουλώσουν. Μπορεί και όχι, μπορεί μόνο σε εσένα να ένιωσαν αυτή την ανάγκη. Για μια φορά στην ζωή τους να έγιναν, και αυτοί, η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους, οι δικοί σου soul travelers. Μπορεί όμως, να είσαι και εσύ ένας από αυτούς, για κάποιον άλλον.

 Εύκολα θα το διακρίνεις. Θα είναι μια ανώτερη δύναμη που λέγεται έρωτας, συμπάθεια, αλληλεγγύη, πίστη ή ότι άλλο σου έρχεται στο μυαλό που σε έσπρωξε να κατέβεις μια σκάλα στην πιο βαθιά και σκοτεινή πλευρά εκείνης της ρημαγμένης ψυχής. Και να την ανύψωσες δίνοντας της απλά ένα χέρι βοηθείας.


 Find your soul, find your soul traveler.

With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment