19.2.16

PINK MY DAY


 Let's Pink Your Day! Αυστηρά για κορίτσια! Ανοιχτό, σκούρο ροζ, φούξια, φωσφορούχο και ότι άλλη απόχρωση του, σου έρχεται στο μυαλό, είναι εδώ.
 Τα κορίτσια απο πολύ μικρή ηλικία για κάποιο ιδιαίτερο λόγο λατρεύουμε το ροζ, ίσως γιατί τα αγοράκια εκείνη την εποχή το μισούνε. Αυτός ο λόγος αρκεί από μόνος του νομίζω. Ας πάμε όμως στο τώρα. Και αναφέρομαι φυσικά στην χειμερινή σεζόν, όπου το ροζ ήταν το χρώμα κλειδί στις πασαρέλες αλλά και στο μακιγιάζ.

 Το περιέργο με το ροζ είναι ότι εδώ και 6 χρόνια έχει γίνει unisex χρώμα και το προτιμούν και οι άνδρες. Μας αρέσει αυτό αρκεί να το υποστηρίζουν. Και επίσης από την χειμερινή φετινή σεζόν θα επικρατήσει και την καλοκαιρίνη και μάλιστα σαν must have piece που θα πρέπει να έχει οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου.

 Οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με το ροζ είναι πολύ πιο χειμερινοί είναι αυτοί με το σκο΄θρο ναυτικό μπλε, το καφέ της mocca, το λευκό, το nude, το μάυρο αλλά και το γκρί. Πιο ανοιξιάτικοι-καλοκαιρινοί είναι αυτοί με το έντονο πορτοκαλί -όπως έκανε και η Taylor Swift στα βραβεία Grammy και θεωρήθηκε και ως η πιό καλοντυμένη της βραδιάς-, με άλλες πιο έντονες ή απαλές αποχρώσεις του ροζ, με όλα τα palm χρώματα, από το ανοιχτό γαλάζιο έως το ξεθωριασμένο λεμονί. 

 Μετά από όσα διάβασες, καταλαβαίνεις ότι η μόδα φέτος σου επιτρέπει να πετάς σε ρόζ συννεφάκια. Και μάλιστα, να το κάνεις με στυλ. Ζήτω η Barbie!




With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment