13.4.16

TIPS FOR EYELASHES EXTENSIONS



 Όλοι μιλάνε για αυτές, όλο και σε κάποια τις βλέπουμε και τις ζηλεύουμε. Εεε ήταν αδύνατον λοιπόν μην γράψω για αυτές. Και μιλάω φυσικά για τις θαυματουργές μόνιμες βλεφαρίδες.
Όλες μας σχεδόν έχουμε δοκιμάσει κάποια στιγμή στη ζωή μας ψεύτικες βλεφαρίδες. Είτε σε έναν γάμο, είτε σε μία βραδινή μας έξοδο που θέλαμε να εντυπωσιάσουμε! Κάποιες άλλες πάλι, θαμπώθηκαν από την ομορφιά και το αποτέλεσμα των ψεύτικων βλεφαρίδων και τόλμησαν να βάλουν μόνιμες βλεφαρίδες για να έχει διάρκεια το αποτέλεσμα!

 Και γιατί το σκέφτηκαν; Γιατί οι βλεφαρίδες μας πρέπει να είναι ένα από τα πιο δυνατά μας χαρακτηριστικά αφού παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο βλέμμα μας! Τις θέλουμε πλούσιες, πυκνές και όσο πιο μεγάλες γίνεται! Τι θα κάνουμε, όμως, με αυτή την σπαστική μάσκαρα που πρέπει να βάζεις και να ξαναβάζεις για πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς; Και άντε, όταν έχεις χρόνο, πάει κι έρχεται, όταν όμως είναι 7 το πρωί και θέλεις να φύγεις για δουλειά, τότε τι γίνεται; Σε αυτό το σημείο έρχονται οι μόνιμες ψεύτικες βλεφαρίδες.

 Ώρα να λυθούν όλες οι απορίες σας:

Πως μπορώ να αποφασίσω τι μέγεθος και τι χρώμα βλεφαρίδες να βάλω; Υπάρχουν διάφορα μήκη και χρώματα, ούτως ώστε να ταιριάζουν με το χρώμα των ματιών, των φρυδιών και του δέρματος της κάθε γυναίκας και επειδή οι μόνιμες βλεφαρίδες θα έχουν διάρκεια, φρόντισε να αποφασίσεις το μέγεθος που θα συμπληρώσει το look σου, πριν πας στο ινστιτούτο ομορφιάς! Δοκίμασε το μέγεθος που σου ταιριάζει δοκιμάζοντας τις κλασικές ψεύτικες βλεφαρίδες που ξεκολλούν στο λεπτό!


Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Διαρκεί από 4 έως 6 εβδομάδες μπορεί και παραπάνω, αναλόγως με το πόσο θα τις προσέχεις και από το πόσο καλός θα είναι ο επαγγελματίας που θα σου τις προσθέσει!

Πως μπορώ να τις προσέχω;Ο καλύτερος τρόπος να φροντίσεις τις βλεφαρίδες είναι να τις βουρτσίζεις σωστά μία ή δύο φορές την ημέρα, μετά να πλένεις το πρόσωπό σου και να χρησιμοποιείς τα προϊόντα που σου πρότεινε ο επαγγελματίας που σου τις πέρασε.


Η εφαρμογή ή η αφαίρεση είναι επώδυνη διαδικασία;Όχι, η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη!


Οι δικές μου φυσικές βλεφαρίδες ταλαιπωρούνται;Οι φυσικές μας  βλεφαρίδες δεν παθαίνουν τίποτα με σωστή τοποθέτηση και με σωστό τρόπο περιποίησης. Η τοποθέτηση τους γίνεται μισό με ένα χιλιοστό από την ρίζα έτσι ώστε να μην επηρεάζονται οι φυσικές μας!

Κάθε πότε πρέπει να κάνω συντήρηση;Κάθε τρεις εβδομάδες, αλλά πρέπει να αφήνεις μεγάλα διαστήματα αν το παρακάνεις γιατί σκέψου πως είναι σαν τα εξτένσιονς για τα μαλλιά! Με μία φορά δεν παθαίνουν τίποτα οι φυσικές μας, αλλά όλα θέλουν μέτρο!

Πόσο κοστίζουν;Αυτό κυμαίνεται ανάλογα με την αισθητικό που θα σου τις περάσει. Ενδεικτικές τιμές είναι περίπου 50-80 ευρώ!

Το παρακάτω φωτογραφικό υλικό και δουλειά είναι της make up artist Αγάπης Αζοΐδου (που τυχαίνει να είναι μαμά μου αλλά και η αισθητικός μου, δεν υπάρχει καλύτερο, πιστέψτε με, μιλάει μια περήφανη κόρη). 







































With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment