23.5.16

THE VIEW



 Τα μάτια του.. Απλά, αυτά τα γεμάτα αγάπη, μάτια. Αυτά σκεφτόσουν όσο ήσουν μακριά του. Σου έλειπαν. Όπως λείπει το νερό σε ένα ιδρωμένο και καταπονημένο σώμα. Ανυπομονούσες για την στιγμή που θα τα ξανάβλεπες. Και θα ξεδιψούσες.


 Η στιγμή ήρθε, και ο έρωτας σου χτύπησε ξανά την πόρτα. Και μαζί με αυτόν και τα λάθη που κάνατε. Και μεμονωμένα εσύ. Πόσο δύσκολο; Θα φάνταζε κάποιος... Να υποβαθμίσεις το εγώ σου, να καταπατήσεις την περηφάνια σου και να αποδεχθείς όλα αυτά τα μειονεκτήματα που τόσα χρόνια αποκρύπτεις; Αλλά μάλλον αυτός ο κάποιος που θα το αναρωτιόταν, δεν θα είχε βιώσει τον έρωτα.

 Γιατί στον έρωτα μάτια μου χάνονται όλα αυτά, παρέα με τον εγωισμό. Για αυτό δημιουργήθηκαν άλλωστε, για να χάνονται. Οι αδυναμίες σου είναι η δύναμη σου. Τα μειονεκτήματα σου και τα λάθη σου δείχνουν αν αξίζει κάποιος τα προτερήματα σου και τα σωστά σου. Χάλασε επιτέλους τον ειδυλλιακό σου κόσμο και αποκάλυψε τα μυστικά σου, τα ψέμματα σου. Πες ότι χειρότερο έχεις κάνει.

 Και αν σ'αγαπάει ακόμα. Μην απορείς. Απλά αντάμειψε τον με την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Τότε μάτια μου, αξίζει να ρισκάρεις. Γιατί ένα ρίσκο είναι ο έρωτας, γεμάτο δυσκολίες και πολυτάραχες ανηφόρες. Μα μην ξεχνάς, στα ψηλά είναι που βρίσκεται η θέα.

With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment