25.5.16

CAMOUFLAGE ME


 Αυτό ακριβώς που κατάλαβες! Θα μιλήσουμε για camouflage! Απευθυνόμενη στις γυναίκες: "Σαν εκείνο που βλέπεις με το αγόρι σου στις αγαπημένες του  στρατιωτικές ταινίες δράσης". Και μια ερώτηση για τους άνδρες: "Πως γίνεται να μισείς κατά βάθος τον στρατό και να τρελαίνεσαι για αυτές τις army movies; Αυτό πάλι ποτέ μου δεν το κατάλαβα".

 Και αναφερόμενη σε αυτό το trend εννοώ το στρατιωτικό πράσινο και οτιδήποτε άλλο σου έρχεται στο μυαλό που έχει army διάθεση αλλά χωρίς την απαραίτητη προϋπόθεση της απόχρωσης του λαδί στα ρούχα μας.


 Αυτή την Άνοιξη/Καλοκαίρι αποτελεί εκπληκτικό trend για άνδρες και γυναίκες καθώς δίνει την ευκαιρία να αποκτήσεις την τέλεια αντίθεση με τα ανάλαφρα και φωτεινά υφάσματα-χρώματα της εποχής.


 Αν λοιπόν τάσεις τον εαυτό σου στους οπαδούς αυτού του fashion trend τότε θα σου ήταν χρήσιμο να μάθεις πως το επιτυχημένο styling του camouflage έχει να κάνει με το minimal. 


 Το μυστικό του είναι το εξής: διατήρησε το ντύσιμο σας όσο πιο απλό μπορείς. Έτσι θα έχεις μια ευκαιρία να προσθέσεις σε basic επιλογές λίγη ένταση. Και αυτό, άλλωστε, είναι το μόνο που χρειάζεσαι! Από ιδέες; Μπόλικες! Τσέκαρε πιο κάτω.


Male Options:










Female Options:












With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment