16.2.16

SWEAR ON SWEATER



 H κλασσική ατάκα της Carrie Bradshaw στο Sex and the City “Swear on Chanel” ταίριαξε γάντι και ενέπνευσε τον τίτλο του άρθρου, όσον αφορά τα sweater-sweatshirts ή με απλά ελληνικά, τα φούτερ. Καθώς, είναι το σωτήριο “must have” του χειμώνα και όχι μόνο. Και μας το αποδεικνύει 3 χρόνια τώρα, πιο έντονα από ποτέ.

 Το sweater έχει την δικιά του ιστορία! Όλα ξεκίνησαν με την τίγρη στο πράσινο φούτερ της Kenzo (το AWPT σου τα έλεγε, αν δεν πιστεύεις τσέκαρε εδώ) και τότε η statement σπουδαιότητα του sweater ήταν πλεόν γεγονός! Και συνεχίζει αναμφισβήτητα μέχρι και σήμερα, με τους σχεδιαστές στημένους στην σειρά να μην σταματούν να δημιουργούν την δική τους προσωπική εκδοχή του πιο stylish φούτερ. Αναμενόμενο λοιπόν, το casual, αυτό, item της γκαρνταρόμπας μας, να αποτελεί κορυφαία επιλογή των χειμωνιάτικων outfits.

 Μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους και να δείχνει το ίδιο εντυπωσιακό κάθε φορά! Συνδύασε το αγαπημένο σου φούτερ με skinny jeans, πουκαμίσες ή δαντελωτά φανελάκια από κάτω, πλισέ/ midi/mini κλος ή skater φούστες και δερμάτινα bottoms. Γενικά, με ότι περνάει από το νου σου, αρκεί να υπάρχει διάθεση για συνδυασμούς, και όρεξη για sporty chic εμφανίσεις. Η επιλογή είναι δικιά σου!












With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment