5.2.16

JEAN TONIC



 Το φοράς από τα παιδικά σου χρόνια μέχρι σήμερα και θα το φοράς μέχρι και να γεράσεις. Το αγαπάς, μην πω το λατρεύεις! Σου θυμίζει τις καλύτερες σου στιγμές, τις πιο άνετες, τις πιο ζόρικες, τις πιο γούρικες, τις πιο πρόσφατες, ακόμα και εκείνες που οι νύχτες σου έληξαν με hangover. Είναι πάντα εκεί για εσένα, είναι η πιο εύκολη και η πιο safe επιλογή. Και ναι, είναι το τζίν σου!!! Αλλά σκέφτηκες ότι το αγαπημένο σου τζίν ίσως να μην είναι η μόνη safe επιλογή;

 Να σε ενημερώσω, ότι κάθε denim κομμάτι είναι εκεί για εσένα σε οποιαδήποτε μορφή επιλέξεις! Για να σε σώσει την κατάλληλη στιγμή! Για να σου ταιριάξει με ότι εσύ επιθυμείς (μην ξεχνάμε ότι το denim θεωρείται ουδέτερη απόχρωση για αυτό και πάει με τα πάντα), οποιαδήποτε εποχή και ώρα! Και φυσικά, για να απογειώσει την εμφάνισή σου, χωρίς να φαίνεται ότι προσπάθησες πολύ. Εκεί άλλωστε είναι όλο το point!

 Έτσι λοιπόν, σου έχουμε denim επιλογές σε μια AWPT fun έκδοση για να επιλέξεις ποιο είναι το δικό σου αγαπημένο denim κομμάτι ή πιο είναι αυτό που σου λείπει.  Which is your Jean Tonic? Τονωτικό, για παν fashion ενδεχόμενο! 






With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment