5.4.17

MADWALK 2017



  Μια βραδιά γεμάτη μουσική, μόδα, χρώματα, έντονες προσωπικότητες και τα φώτα on stage να αντανακλούν στα μάτια όλων εμάς, των παρευρισκόμενων, περιμένοντας ακόμη μια χρόνια το υπέροχο αυτό catwalk (και όχι μόνο). Και φυσικά, αναφέρομαι στο Madwalk 2017 που παρουσίαζαν η Μαίρη Συνατσάκη και ο Γιώργος Μαζωνάκης!!! 


 Όλα ξεκίνησαν με μια αλλαγή στον καιρό που έδωσε ένα κλίμα ψύχους ακριβώς έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο Ξιφασκίας στο Ελληνικό. Όμως, καθώς βαδίζαμε στο εσωτερικό χώρο η προσμονή για το music & fashion show μεγάλωνε. Υπέροχα aperitif από την Aperol Spritz σερβίρονταν απεριόριστα, μεγάλα στάντ με ελληνικά fashion brands που εκτίθονταν κέντριζαν το ενδιαφέρον καθώς, και τα outfits στο κόκκινο χαλί! Ξετρελάθηκα με το red carpet outfit της Μαίρη Συνατσάκη απο την BSB, απλά υπέροχο και εξαιρετικά θηλυκό (το αγαπημένο μου από όλες τις εμφανίσεις της κατά την διάρκεια της βραδιάς).  

 Εκεί, στάθηκα και εγώ, με το που εισέβαλλα στο χώρο με μια mini συνέντευξη που μου πάρθηκε από την Έλενα Γαλιφα και την Ελένη Βουλγαράκη από MAD TV. Πολύ ευγενικές και εντυπωσιακές φυσιογνωμίες και οι δυο μπορώ να ομολογήσω. Ευχή: να έχω σύντομα υλικό να σας δείξω. Ήταν αδύνατον οπως καταλαβαίνετε να αντισταθώ σε ένα tour στα backstage. Όπου αντίκρυσα την αντικειμενικα πιο εντυπωσιακή Έβελυν Καζαντζόγλου, που σάρωσε στην πασαρέλα με το περπάτημα της για τον Vrettos Vrettakos (proud for you girl). Κάπου εκεί στο backstage-μπλα μπλα, ήχησε η επισήμανση ότι πρέπει να παρευρεθούμε στις θέσεις μας. First raw παρέα με την BSB απόλαυσα το show με τις μουσικές αλλά και τις fashion εμφανίσεις των Ελλήνων και όχι μόνο, σχεδιαστών. Guest Star με όλη την έννοια, που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό η Patricia Field με την συνεργασία της με τον Apostolos Mitropoulos.

 Αγαπημένο και minimal σε σύγκριση με αλλά act, ήταν αυτό, από την BSB και τον Σακη Ρούβα που είχε και έναν υπέροχο φιλανθρωπικό σκοπό. Cause BSB loves 2 share!!! Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν αδιαμφισβήτητα και η πασαρέλα της BSB με τραγουδιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τα outfits να δίνουν εκλεκτισμένες επιλογές για τις εμφανίσεις μας all day long. Άξιο για πολλά μπράβο!!!  

 Στο κομμάτι της παρουσίασης θα ήθελα να τονίσω την ευφυήτητα και σπιρτάδα της Μαιρης Συνατσακης, που φάνηκε έντονα σε μια τεχνική ατυχία που είχε το act της Ελένης Φουρέιρα και το κάλυψε με τον πιο ευχάριστο τρόπο. Όσο για τον Γιώργο Μαζωνάκη , εκκεντρικός και με μια δόση χιούμορ αρκετη ώστε να ισορροπήσει τον ενθουσιασμό και την θυληκότητα της συμπαρουσιαστριας του. 

 Στο Madwalk 2017 συμμετείχαν τα acts: 
ΑΧΕL με ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ
BSB με ΚΩΝΣΤΑΝΤIΝΟ ΑΡΓΥΡΌ
FUNKY BUDDHA με ΙΑΝ ΣΤΡΑΤΗ
KENDAL & KYLIE με ΝΙΝΟ
MED με ΜΠΕΤΤΥ ΜΑΓΓΊΡΑ
REEBOK CLASSIC με ΜΑΡΊΝΑ ΣΑΤΤΙ

Special Acts
ΣΑΚΗΣ ΡΟΥΒΑΣ για φιλανθρωπικό σκοπό με την BSB
ΑΔΑΜ ΤΣΑΡΟΥΧΗΣ στο Tribute Act
OTHER VIEW και JOSHEPHINE για τo FITNESS Act
Closing act MELISSES, DJ YOUNG, TAY 

 Ήταν μια μοναδική βραδιά, που αφήνει μια πολύ ευχάριστη νότα, με στόχο σου να παρευρεθείς και την επόμενη χρονιά.  

 Στην Ελλάδα, όταν η μόδα συναντά την μουσική το ονομάζουμε Madwalk! 

 Δείτε όλο το φωτογραφικό υλικό από τα backstage και το show και απλά enjoy! 





Με την αξιαγάπητη Kat που περπάτησε για τον Apostolos Mitropoulos


Πρ






































































































With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment