11.9.17

SILKY DREAM BY BET & MALFIE


 Πόσες φορές έχετε χρησιμοποιήσει την λέξη μετάξι και μεταξένιο για να αναφερθείτε στην υπέροχη αυτή αίσθηση που προκαλεί μόνο αυτού του είδος το ύφασμα; Σε αυτήν ακριβώς την υφή θα αναφερθώ σήμερα μέσα από την εταιρεία BET & MALFIE  που κυριολεκτικά μου ξύπνησε κάθε αίσθηση απαλότητας. 


 Αυτό όμως που με κέρδισε είναι η ιστορία της εταιρείας. Είναι αυτό που λέμε ότι πίσω από κάθε όνομα κρύβεται μια ιστορία. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μια ρομαντική ιστορία που ενέπνευσε την ίδρυση της BET & MALFIE όπως λέμε Beethoven & Malfatti. Που ο έρωτας του πρώτου τον οδήγησε όχι μόνο να γράψει την σονάτα Full Elis, αλλά υιθέτησε και ενα προσωπικό στυλ που περιλάμβανε μεταξωτά φουλάρια για να ταιριάζουν με τα κουστούμια του. Με σκοπό να κεντρίσει το ενδιαφέρον της Malfatti και να την εντυπωσιάσει. 
Για τα BET & MALFIE αυτή η ιστορία αγάπης ήταν η κύρια έμπνευσή τους. Όπως καταλαβαίνετε πέρα απο την πολυτέλεια, την λεπτομέρεια και την μεταξένια υφή τα BET & MALFIE βασίζονται στην αγάπη. Την αγάπη για την μοναδικότητα, την κομψότητα και την υψηλή ποιότητα καθώς όλα τα προϊόντα τους είναι από 100% μετάξι. 

 Εγώ με την σειρά μου, με την καλοκαιρίνη μου διάθεση να επικρατεί καλά μέσα Σεπτέμβρη επέλεξα την VIOLA, ένα μακρύ μεταξένιο φουλάρι γεμάτο ένταση, χρώματα, έξυπνα μοτίβα που ανανέωσε ένα βαρετό total white look. Τα αξεσουάρ έχουν την ιδιότητα να μεταμορφώνουν και να διαφοροποιούν τα ρούχα μας, να ολοκληρώνουν το στυλ μας. Ένα απο τα αξεσουάρ με αυτές τις ιδιότητες ειναι σίγουρα το φουλάρι. Στην συγκεκριμένη περίπτωση το μετάξι προσθέτει και μια διαχρονικότητα, με λίγα λόγια είναι all time classic trend που δεν χρειάζεται να φοβάσαι. Μπορείς να το φορέσεις με χίλιους τρόπους αρκεί να βρείς αυτον που θα αναδεικνύει καλύτερα την εκάστοτε φορά το συνολικό σου ντύσιμο. 

 Τέλος μπορείς να βρείς τον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ/GIVEAWAY μέσα απο το instagram account μου και να κερδίσεις το silk scarf που απεικονίζεται στις φωτογραφίες. Οι όροι έιναι απλοί αρκεί να έχεις instagram και ο διαγωνισμός θα διαρκέσει έως την Κυριακή 17/09. Δες περισσότερα ΕΔΩ !!! Επίσης, σου χαρίζω 25% έκπτωση σε όλα τους τα προϊόντα με τον κωδικό "INESSA".


Τα BET & MALFIE είναι ειλικρινά δικά σου....












With love, Inessa...

No comments:

Post a Comment