7.12.20

SINGLE STONE RINGS GEORGANTAS ARE MAKING HISTORY

 


Μπορεί να είναι μια εποχή που έχουμε ξεχάσει την αίγλη της πολυτελείας, καθώς η αβεβαιότητα και τα προβλήματα υπερτερούν, αλλά είναι εξίσου σημαντικό να εστιάζουμε σε αυτά τα μικρά πράγματα που μας γεμίζουν μεγάλα συναισθήματα. 


Και κάτι τέτοιο αισθάνεται σχεδόν κάθε  γυναίκα απέναντι στα κοσμήματα. Και όχι άδικα. Καθώς τα έχουμε συνδυάσει με όμορφες προσωπικές στιγμές, με αξιοσημείωτες ιστορίες, με συναισθήματα αυτοπεποίθησης και λάμψης. Και το πιο όμορφο είναι ότι μπορούμε να τα μεταβιβάσουμε από γενιά σε γενιά χωρίς να χάσουν καθόλου την αξία τους. Δημιουργώντας μια ιστορία που θα ενώνει πρόσωπα, συναισθήματα και αξίες. 






Και μιας και αναφέραμε την ιστορία. Η ιστορία πίσω από κάθε προϊόν παίζει σημαντικό ρόλο. Και η ιστορία γύρω από τα Πολυτελή Κοσμήματα στο Κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς μας κέντρισε το ενδιαφέρον! Όλα ξεκίνησαν το 1983 στην περιοχή της Κηφισιάς όπου ιδρύθηκε ένα κοσμηματοπωλείο 12 τ.μ. από τον Δημήτρη Γεωργαντά, έναν άνθρωπο με πολύ μεγάλο μεράκι για την τέχνη της χρυσοχοΐας, μέσα σε 17 χρόνια κέρδισε τον τίτλο του άρχοντα των δαχτυλιδιών της Κηφισιάς και προσέλκυσε πελατολόγιο από ολόκληρη την Αθήνα με τα μοναδικά designs του και την απαράμιλλη ποιότητα τους. 35 χρόνια μετά η οικογενειακή επιχείρηση συνεχίζει την δημιουργία εντυπωσιακών κοσμημάτων, χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες αρίστης ποιότητας με έδρα την οδό Κολοκοτρώνη 2 στην καρδιά της Κηφισιάς. 




Ένα ιδανικό μέρος για να επιλέξεις ανάμεσα σε πολυτελή μονόπετρα δαχτυλίδια εκείνο που θα ταιριάξει στην δίκη σου προσωπικότητα, στην δίκη σου ιστορία, εκείνο που θα συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα με το ιδιαίτερο design.  Πως όμως να διαλέξετε το τέλειο μονόπετρο δαχτυλίδι; Το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς είναι στο πλευρό σου και σε αυτό. Δίνοντας σου λύση με τα τρία απλά βήματα που πρέπει να προσέξεις. Ακολουθώντας τα βήματα αυτά και διερευνώντας τις τιμές μονόπετρων και διαμαντίων είναι σίγουρο ότι θα βρεις το πιο ιδανικό μονόπετρο που ντύσει την δίκη σου προσωπική στιγμή. 




Εκτός από μονόπετρα και βέρες θα βρεις μεγάλη ποικιλία σε δαχτυλίδια με χρωματιστές πέτρες για εξίσου διαχρονικές αλλά και με απαράμιλλο στυλ εμφανίσεις! Και το κοσμηματοπωλείο Γεωργαντάς είναι μονόδρομος στον τομέα αυτό. 








Your daily kiss, Inessa


No comments:

Post a Comment