28.3.20

EESOME THE NATURAL CARE


Αγαπάς την φύση; Τα καλλυντικά; Πως συσχετίζονται αυτά τα δυο θα αναρωτιέσαι. Με την εταιρεία eesoμe εύκολα καθώς είναι μια νέα ελληνική εταιρεία φυσικών καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης υψηλής ποιότητας με αγνά και φυσικά συστατικά της μεσογειακής γης. How cool is that? 

Αν λοιπόν είσαι λάτρης των φυσικών προϊόντων αυτά τα καλλυντικά σίγουρα έλειπαν από το νεσεσέρ σου και τώρα είναι η ώρα να τα αποκτήσεις. Όπως λέει και το όνομα τους είναι “pleasing to the eye” . Με σιγουριά το διαπίστωσα καθώς τα δοκίμασα και έμεινα έκπληκτη. Τα καλλυντικά τους είναι αποτελεσματικά, πλούσια σε φυτικά συστατικά, προάγουν την υγεία και λάμψη του δέρματος μας και όχι μόνο, παράγονται στην Ελλάδα και είναι επίσης σε μεγάλο ποσοστό βιοδιασπώμενα. Ααα και το καλύτερο οι τιμές τους είναι παραπάνω από reasonable. Check it yourself here!

Μετά από την δοκιμή των προϊόντων eesome αποφασίσαμε με την εταιρεία να σας χαρίσουμε ένα gift box σε insta giveaway με τα δικά μου fav προϊόντα της εταιρείας.  Μπαίνοντας στον προσωπικό μου λογαριασμό εδώ διεκδικείται:
  1. την κρέμα χεριών (με εκχύλισμα μανόλιας, αμυγδαλέλαιου και βιταμίνη  Ε για προστασία από την ξηρότητα, απαλότητα και θρέψη) 
  2. το καθοριστικό γαλάκτωμα 3 σε 1 (με aloe vera, εκχύλισμα μύρτιλου και πανθενόλη, το οποίο είναι κατάλληλο ακόμα και για αδιάβροχο μακιγιάζ) 
  3. και τέλος το scrub προσώπου (με εκχύλισμα ροδιού για καθαρισμό σε βάθος με φυσικού κόκκους). 
Sounds good? Ωωω ναι είναι και αν δεν αντέχετε την αγωνία του διαγωνισμού να σας ενημερώσω ότι η eesome έχει απίστευτες προσφορές αυτό το διάστημα που αξίζουν μια μάτια! ;) 






Your daily kiss, Inessa

No comments:

Post a Comment